Semifinal 2: Tranås BOIS – Skirö AIK 6 – 5 (4-3)

Dags för semifinal 2 och det är Tranås BOIS och Skirö AIK som gör upp om den sista finalplatsen. Nu kör vi…

Skirö AIK startar med en riktigt bra chans som missas men leder till en hörna så småningom. Missad hörna. Tranås slarvar lite i sitt spel vilket låter Skirö föra spelet i början av matchen. Tranås börjar hitta rätt i matchen och kommer upp lite mer med sitt spel. Frislag Skirö men skottet går utanför. Utvisning Skirö, nr. 15. 6 minuter slag på klubban. Mål! Skirö bryter och vänder på spelet, 1-0 genom nr. 18. Emma Drott. Tid 11 minuter. Straff Tranås! Mål! Nr. 8 i Tranås Wilma Thörnkvist. 1-1. Frislag Skirö, bra skott men en mycket bra räddning. Diskussion pågår i matchen, har Skirö gjort mål eller ska vi ha en straff? Mål! 2-1 till Skirö, målskytt nr. 5. Elin Carlsson assist nr. 7. Edith Ljung. Tid 15.32. Mål! 3-1 Skirö, tid 20.20. Målskytt nr. 7. Edith Ljung assist av nr. 21. Clara Nilsson-Nordholm. Timeout Tranås BOIS. Avvaktande utvisning på Skirö men mål av Tranås istället. En kanon som går in i mål, 2-3. Målskytt nr. 10. Wilma Wachenfeldt, tid 24.40. Frislag Tranås i farligt läge. Lagvarning Skirö. Mål! 3-3, nr. 8. Wilma Thörnkvist kvitterar matchen assisterad av nr. 19. Ida Gustavsson. Det händer saker! Mål! Tranås igen, nr. 8. Wilma Thörnkvist gör 4-3 precis innan första halvlek slutar. Vilken vändning av Tranås, och Wilma Thörnkvist står för det mesta.

Andra halvlek startar. Hörna Tranås. Farligt läge men Skirö lyckas freda sitt mål denna gång. 4-4, Skirö kvitterar matchen. Målskytt nr. 7. Edith Ljung assisterad av nr. 15. Elin Brihall. Tid 35.47. Utvisning Skirö, 6 minuter för slag på skridsko. Nr. 6 i Skirö var det som blev utvisad. Mål! Tranås tar åter ledningen i matchen 5-4. Målskytt nr. 89. Emilia Folke. Vi har spelat 40 minuter av matchen. Bra läge för Skirö men skottet går utanför. En ny kanon av Tranås som leder till ledning 6-4 i matchen. Målskytt nr. 10. Wilma Wachenfeldt. Hörna Tranås, tid 44 minuter. Skott på mål. Hörna igen för Tranås. Skott över. Timeout Skirö. Ca 10 minuter kvar nu. Frislag Tranås. Vilka lägen men två mycket bra räddningar av nr. 23. Clara Olofsson i Skirö målet. Frislag Skirö. Vi närmar oss slutet och det ser tungt ut för Skirö. Fortsatt 6-4 till Tranås i matchen. Benskyddsproblem för Tranås BOIS målvakt. nr. 76. Olivia Gransing. Utvisning Tranås, nr. 2. 6 minuter för slag på skridsko. Hörna Tranås. Missad hörna. Mål! Skirö reducerar precis i slutet till 5-6. Målskytt nr. 9. Ebba Olausson assisterad av nr. 5. Elin Carlsson. Matchen slut 6-5 till Tranås BOIS. Matchens lirare nr. 8. Wilma Thörnkvist. Grattis! Tranås BOIS till finalplatsen.