Placeringsmatch 7-8: Solberg SK – Hövik IF 0 – 3 (0-1)

Norskt derby i söndagens tredje match. Matchen är en placeringsmatch där det handlar om att undvika sista platsen i turneringen. Lagen som gör upp är Solberg SK och Hövik IF.

Vi är igång…

Hörna Hövik. Missad hörna. En ny hörna för Hövik. Missad hörna. Hörna Solberg SK. Missad hörna och Hövik vänder på spelet men utan resultat. Vi har spelat 14 minuter av matchen och spelet är just nu ganska avslaget. 1-0 Hövik IF. Målskytt nr. 4. Ellen F Arnesen, tid 17.53. 20 minuter spelade av första halvlek. Bra chans Hövik men en fin räddning. Hörna Hövik. Missad hörna. 25 minuter och hörna igen Hövik. Missad hörna. Vi närmar oss slutet på första halvlek. 1-0 till Hövik IF i halvtid.

Andra halvlek startar. Hörna Hövik IF. Missad hörna. Halvleken startar som den första med mycket hörnor för Hövik IF. Här kommer en ny, missad hörna. Hövik IF hörna åter igen. Missad hörna och vi har spelat 37 minuter av matchen. Hörna Hövik IF. Missad hörna. Hörna Solberg SK, men även den resultatlös. Hövik IF tar timeout och vi har spelat 45 minuter. 50 minuter spelade och matchen har gått i stiltje igen. Hörna Hövik. Missad hörna och timeout Solberg SK. Vi har fortfarande bara 1-0 i matchen men Hövik ligger närmast att lyckas få in en boll till. Hörna Hövik IF. Missad hörna. 2-0 till Hövik IF, målskytt nr. 13. Anette W Lund assist av nr. 20. Sofie E Listuen. Vi är nu inne i den 59:onde matchminuten. Hörna Hövik. Missad hörna efter en tilltrasslad situation som följde på hörnan. Hörna Solberg SK. Missad hörna och två minuter kvar av matchen. 3-0 i matchen. Höviks nr. 16. Christine Bustgaard assisterad av nr. 6. Mille Lie Lome. Matchen slut. 3-0 till Hövik IF och det betyder att Hövik placeras på 7:e plats och Solberg SK på placering 8:a. Matchens lirare blir Solberg SKs nr. 1. Jenny Guldbrandsen.