Västerås SK – Tranås BOIS 2 – 3 (0-0)

Match 2 för dagen är på gång. Det är Västerås SK som spelar mot Tranås BOIS. Båda lagen vann sina matcher under fredagens matchspel.

Då kör vi…

Vi har spelat 6 minuter och spelet böljar fram och tillbaks och inga riktiga målchanser har uppstått. 10 minuter har spelats och Tranås BOIS tilldelas en hörna. Missad hörna. Västerås SK kontrar och får på ett bra skott mot mål men Tranås målvakt Olivia Gransing står för en bra benparad. Nu är det Tranås som skjuter mot mål och Västerås målvakt, Isabelle Larsson står för en lika bra benparad. Hörna – men den missas också av Tranås. Hörna igen av Tranås. Mycket bra skott och en ännu bättre räddning av Västerås målvakt. 19 minuters spel och hörna för Västerås, den leder till en bra chans men räddas bra av Olivia i Tranås målet. Nr. 8 i Tranås, Wilma Thörnkvist, kommer så när igenom Västerås försvaret helt och hållet. Hon lyckas få till ett bra skott men åter räddas det snyggt av Västerås målvakten. Hörna Tranås – skott och räddning. Hörna Västerås – missad hörna, leder till kontring som inte leder till något men arbetas tillbaks och blir till en hörna, Tranås. Missad. Första halvlek slut.

Andra halvlek startar. Frislag Tranås, mål! Ett lurigt skott som letar sig in i mål. Målskytt spelare nr. 8. Wilma Thörnkvist assist av nr. 2. Emma Enström. Vi har spelat 34 minuter av matchen. Västerås har mycket boll men Tranås ligger bra i positionerna så Västerås får inte ut mycket av sitt slit. 40 minuter har gått och Tranås sticker upp och skjuter i ribban. Västerås tar timeout. Hörna Tranås och skottet går i ribban. Nr. 10 i Tranås, Wilma Wachenfeldt ökar på Tranås ledning till 2-0. Ett välplacerat skott, tid 48.01. Hörna Tranås som har tagit över matchen. Missad hörna. 6 minuter plus tillägg kvar av matchen. Helt plötsligt hittar Västerås målet och avslutningen blir mer spännande. Nr. 20. Elin Karlsson stod för målet. Snart slut… Men 3-1 till Tranås innan det är slut. Mål nr. 8. Wilma Thörnkvist assist av nr. 10. Wilma Wachenfeldt. Västerås hinner med att reducera till 2-3, mål av nr. 17. Matilda Eklund. Slut.

Tranås BOIS vinner med 3-2 och matchens lirare utses nr. 14 i Västerås SK till. Isabelle Larsson som är lagets målvakt.