Tranås BOIS – Surte/Kareby 5 – 3 (2-2)

Nu laddar vi för nästa match och det är den femte för dagen. Tranås BOIS och Surte/Kareby är det som kommer att spela mot varandra. Tranås går för seger i grupp 2 och Surte/Kareby för att få med sig i alla fall en seger i gruppspelet.

Matchen är igång. Surte/Kareby börjar med en hörna, som blir resultatlös. 1 – 0 till Tranås BOIS, målskytt nr. 10. Wilma Wachenfeldt assisterad av nr. 49. Ida Blom-Gotte. 1-1 i matchen efter lite diskussion så godkändes målet. Målet gjordes av nr. 10. Vilma Ahrnberg i Surte/Kareby, tid 12.48. Efter 23.56 gör Tranås BOIS 2-1 i matchen och målet gjordes av nr. 2. Emma Enström. Nr. 11 i Surte/Kareby utvisas 6 minuter för våldsamt slag. Tranås BOIS trycker på men just när pressen är som tuffast för Surte/Kareby så sticker de upp i ett anfall ock kvitterar matchen, 2-2. Målet gjordes av nr. 10. Vilma Ahrnberg assisterad av nr. 77. Moa Friman. Första halvlek slut.

Andra halvlek startar. 3-2 till Tranås BOIS, målet gjordes av nr. 8. Wilma Thörnkvist assisterad av nr. 2. Emma Enström. Mål! Det är Tranås BOIS som ökar på till 4-2 av nr. 89. Emilia Folke assisterad av nr. 18. Maja Lagerqvist. Det har spelats 39 minuter av matchen. Nr. 18 i Tranås BOIS utvisas 6 minuter för slag på skridsko, tid 43.53. 5-2 till Tranås BOIS, målskytt av nr. 10. Wilma Wachenfeldt assisterad av nr. 8. Wilma Thörnkvist. 54 minuter har spelats av matchen. Straff för Surte/Kareby. Mål! 3-5 i matchen. Straffen stänktes in av nr. 16 i Surte/Kareby, Hilma Bettinger. Tranås BOIS nr. 5 utvisades i samband med straffen men fick komma in på plan igen i och med målet. Utvisning nr. 7 i Surte/Kareby, utvisad 6 minuter för bentackling. Utvisning Tranås BOIS. Nr. 12 utvisas 6 minuter för bentackling. Matchen slut. Tranås BOIS vinner matchen med 5-3 över Surte/Kareby. Matchens lirare nr. 10 i Tranås, Wilma Wachenfeldt.