Team Finland – Villa/Lidköping BK 0 – 6 (0-2)

På programmet är det nu dags för match 4 för dagen. Team Finland mot Villa/Lidköping.

Nu börjar vi…

Villa börjar i högst tempo och åker mycket skridskor kors och tvärs. Utvisning för nr. 8 i Finland. 6 min. fasthållning, tid 03.14. Bra chans efter snygg åkning av nr. 10 i Finland. Bra räddning av Villa/Lidköpings målvakt, 93. Tilda Strömberg. 07.49 blir det mål för Villa/Lidköping av nr. 9. Annie Berner, 0 – 1 i matchen. Straff Villa/Lidköping, mål! Nr. 83. Julia Wallgren. 0 – 2 står det nu. Hörna Villa i den 19:e matchminuten. Mycket nära mål men Team Finland klarar av att freda sitt mål. Nr. 10 i Team Finland går åter nästan igenom hela vägen men Villa/Lidköping styr ut henne över kortlinjen. Villa/Lidköping kontrollerar just nu matchen och spelet är därefter. Första halvlek slut, 0 – 2 i matchen.

Andra halvlek spelas igång. 3-0 direkt till Villa/Lidköping. Målskytt nr. 28. Sofia Eriksson. Team Finland höll nästan på att svara direkt men Villa/Lidköping klara av att rensa undan bollen. 4-0 till Villa/Lidköping och målskytt är åter nr. 83. Julia Wallgren på assist (som var en delikatess) av nr. 28. Sofia Eriksson. Matchen känns nu avgjord men Team Finland försöker så gott de kan för att få in en boll i mål och tända något slags hopp. Utvisning för nr. 9 i Team Finland. 6 minuter är det som gäller, tid 42.30. 5-0 till Villa/Lidköping efter hörna av mål nr. 9. Annie Berner assisterad av nr. 12. Tilda Ström. Villa/Lidköping tar timeout. Villa/Lidköping byter målvakt efter 48 minuters spel. Nr. 32. Sofie Millqvist hoppar in i målet. Nr. 25 i Villa/Lidköping, Malin Kall, ökar på ledningen till 6-0. Utvisning för Team Finland och det är nr. 8 som utvisas 6 minuter för fasthållning, tid 55.37. Matchen närmar sig slutet och Villa/Lidköping känner sig nog nöjda med sin insats. Utvisning för nr. 75. Kajsa Tholme i Villa/Lidköping, 6 minuter för våldsamt slag. Matchen slut, 6 – 0 till Villa/Lidköping. Matchens lirare nr. 28 i Villa/Lidköping, Sofia Eriksson.