Solberg SK – Skirö AIK 0 – 7 (0-3)

Dags för match nummer 3. Solberg SK och Skirö AIK är det som ska göra upp. Solberg förlorade båda sina matcher igår och Skirö vann en och förlorade den andra.

Då är vi igång. Efter 5 minuter finns det inte mycket att rapportera om, Skirö har mer boll men får inte till något ordentligt spel. Frislag Skirö i tionde minuten. Skottet täcks bort och Solberg vänder på spelet, sedan tar Skirö över bollen och går igenom detta leder till en straff för Skirö. Mål! Nr. 11. Tove Carlsson, 1-0 till Skirö. Matchen har nu pågått i 14 minuter. 2-0 till Skirö, målskytt nr. 7. Edith Ljung assisterad av nr. 11. Tove Carlsson. Tid 15.26. Skirö håller i taktpinnen och Solberg får mest inrikta sig på försvar. Hörna Skirö. Tid 21.05, missad. Dags för en ny hörna för Skirö. Missad men Skirö följer upp med nya chanser, skotten går dock utanför. Frislag Solberg efter en kontring den leder i sin tur till en hörna. Skirö kontrar på denna och gör 3-0 i matchen. Målskytt åter nr. 7. Edith Ljung, tid 26.33. Första halvlek slut, 3-0 till Skirö AIK.

Andra halvlek startar. Vi börjar med en hörna för Solberg. Lagvarning Skirö. Missad hörna. Efter 35.32 ökar Skirö på till 4-0 genom spelare nr. 7. Edith Ljung. Frislag Skirö, tid 42.53. Händelselös. Tid 44.51, mål av Skirö. 5-0, målskytt nr. 15. Elin Brihall efter en tilltrasslad situation. 6-0 efter 50.36, målskytt nr. 7. Edith Ljung. Solberg har inget spel överhuvudtaget i andra halvlek, Skirö äger matchen med en total bolldominans. 7-o till Skirö i slutet av matchen. Målskytt nr. 5. Elin Carlsson assisterad av nr. 9. Ebba Olausson. Matchen lider mot sitt slut. Slut. 7-0 till Skirö AIK. Matchens lirare nr. 5. Elin Carlsson i Skirö AIK.