Villa/Lidköping BK – Solberg SK 9-1 (3-1)

Match nummer 2 på programmet och det är Villa/Lidköping BK som spelar mot det norska laget Solberg SK. Där är vi igång. I matchminut 3 gör Solberg SK 1-0 genom nr. 18. Mona Zomlot. Villa/Lidköping svarar direkt på ett frislag, 1-1. Målet sköts in i mål genom nr. 12. Tilda Ström assisterad av nr. 25. Malin Kall. Vilken kanon! 2-1 till Villa/Lidköping efter ca 12 minuters spel. Målet gjordes av nr. 25. Malin Kall assisterad av nr. 5. Meja Norrman. Villa/Lidköping äger spelet och Solberg försöker hålla sina positioner för att ligga rätt och hålla Villas fart nere. Bra räddning av Solbergs målvakt Jenny Guldbrandsen i matchminut 20. 3-1 till Villa/Lidköping genom nr. 71. Maja Hellqvist, tid 21.57. Nummer 18 i Solberg utvisas 6 minuter för våldsamt slag. Första halvlek slut, 3-1 till Villa/Lidköping.

Då kör vi andra halvlek. Snygg räddning av Solbergs målvakt direkt i inledningen av andra. Frislag till Solberg i matchminut 35, resultatlös. Nr. 71 i Villa/Lidköping ökar på ledningen till 4-1, Maja Hellqvist utan assist. Straff till Villa, matchminut 40. Mål! 5-1, nr. 71 igen. Utvisning nr. 24 i Villa 6 min. för hakning, tid 46.10. Mål genom nr. 71 i Villa, Maja Hellqvist. 6-1. Solberg har det jobbigt och matchen börjar rinna iväg. Nr. 71 i Villa ökar på till just 7-1 på pass av nr. 83. Julia Wallgren. Villa har betydligt högre fart i sitt spel vilket gör det svårt för Solberg SK att hinna med i försvaret. Villa fortsätter att åka skridskor och gör 8-1 genom nr. 83. Julia Wallgren. Det stannar inte där utan nr. 83 i Villa ökar på till 9-1, tid 59.33. Matchen slut, 9-1 till Villa/Lidköping. Matchens lirare blir nr. 71 i Villa/Lidköping, Maja Hellqvist.