Team Finland – Solberg SK 5 – 2 (5-1)

Sista matchen för denna dag spelas mellan Team Finland och Solberg SK. Matchen är igång. Team Finland äger början av matchen och nära att göra mål gånger två. Mål! 1-0 till Team Finland, målskytt nr. 9. Marisa Klemola. Mål! 1-1, omgående svar av Solberg SK. Målskytt nr. 9. Johanne Eystö assist av nr. 14. Hedda Fjeldheim Lein. Matchen ökar i tempo men har blivit mer jämn spelmässigt. Straff för Team Finland. Miss! Utvisning på nr. 11 i Solberg tätt följd av utvisning på nr. 18 även detta i Solberg SK. 6 minuter för vardera spelare. Mål! Team Finland gör 2-1 i matchen. Målskytt nr. 10 Iina Lempinen, tid 17.08. Mål till Team Finland, 3-1. Målskytt nr. 9. Marisa Klemola, tid 21.26. Efter 23 minuter ökar Team Finland på till 4-1 i matchen. Målskytt nr. 10. Iina Lempinen. Team Finland har tagit över matchen och dominerar just nu på planen. Hörna för Team Finland, detta i matchminut 27. Hörnan leder till en kontring för Solberg men man kommer till straffområdet sedan dör kontringen ut. Bra försvarsspel av Team Finland. Team Finland trycker in 5-1 i matchen efter en hörna, målskytt nr. 9. Marisa Klemola assisterad av nr. 8. Hanna Snäll. Första halvlek är slut, 5-1 till Team Finland.

Andra halvlek startar. Utvisning för nr. 8 i Team Finland, 6 minuter för fasthållning. Detta är det första som är något att rapportera i andra halvlek. Spelet har gått ner i tempot ganska rejält och Team Finland kontrollerar matchen totalt. Räddning av Team Finlands målvakt när Solberg SK stack upp i ett anfall. Nr. 18 i Solberg blir utvisad 6 minuter för fasthållning. Hörna för Solberg SK som inte leder till något. Solberg reducerar i slutet av matchen till 2-5, målskytt nr. 14. Hedda Fjeldheim Lein assist av nr. 8. Eline Martens. Matchen slut, 5-2 till Team Finland. Matchens lirare nr. 9 i Team Finland, Marisa Klemola.