Surte/Kareby – Västerås SK 3 – 5 (1-2)

Fredagens tredje match spelas mellan Surte/Kareby och Västerås SK, de spelar i grupp 2. Matchstart klockan 11.30. Matchen är igång och Västerås startar med att äga bollen. Åtta minuter in i matchen så börjar Surte/Kareby att hitta sitt spel mer. 16 minuter har spelats och spelet är jämnt fördelat, inga större chanser åt något håll. 19.24 in i matchen tar Västerås SK ledningen med 1-0 genom nr. 9. Elin Karlsson utan assist. Straff till Surte/Kareby i matchminut 22. Samtidigt blir nr. 4 i Västerås utvisad 6 minuter för bentackling, tid 21.57. Miss! Nummer 12 i Västerås utvisad 6 minuter för slag på skridsko, tid 25.05. Mål! Surte/Kareby kvitterar till 1-1 genom nummer 12. Lilly Roos assisterad av nr. 4. Moa Friman. Västerås svarar direkt, 2-1. Nr. 15. Mathilda Eklund assisterad av nr. 4. Virva Rylander. Första halvlek slut – 1-2 till Västerås SK.

Andra halvlek startar. Ändring på Surte/Karebys målskytt, nr. 10. Vilma Ahrnberg var det som gjorde 1-1 målet i matchen. Hörna till Surte/Kareby efter att de spelat 37 minuter. Den leder till två skott som täcks bort av Västerås. Strax därefter kvitterar Surte/Kareby till 2-2 genom nr. 4. Moa Friman. 3-2 till Surte/Kareby, och det är nr. 4 igen som gör målet assisterad av nr. 7. Wilda Ejderfalk, tid 42.54. Där blev det 3-3 i matchen, tid 44.34 och det är nr. 15. Mathilda Eklund som står för detta mål. Kvitterat! Efter ca 51 minuter in i matchen gör Västerås mål efter en hörnvariant. Nr. 9. Elin Karlsson står för detta, 3-4 i matchen. Efter 53.19 ökar Västerås på till 5-3, Mathilda Eklund är det som åter står som målskytt. 2 minuter kvar av matchen och Surte/Kareby jagar mål. Många bra räddningar på rad av Surte/Karebys målvakt, 87. Felicia Janebrink när Västerås kontrar. Matchen slut, 3-5 till Västerås SK.