Skirö AIK – Villa/Lidköping BK 0 – 1 (0-1)

Omgång 2 startar med match mellan Skirö AIK och Villa/Lidköping BK. Matchen är igång. Inledningen är avvaktande och bollen transporteras mest fram och tillbaks. Första chansen går till Villa men Clara Olofsson står för en bra räddning. Men däremot gör Villa 1-0 på den efterföljande hörnan genom nr. 83. Julia Wallgren assisterad av nr. 12. Tilda Ström. Villa/Lidköping står för de vassaste chanserna. Skirö sticker upp i en kontring som leder till ett frislag men det går rakt in i muren. Frislag för Villa i farligt läge, bra räddning av Skirös målvakt. Efter 23 minuters spel har Villa en hörna på gång, avslut men utanför. 3 minuter kvar av första halvlek. Hörna Skirö, sista som händer i första halvlek. 1-0 till Villa/Lidköping efter första halvlek. Villa började bäst men Skirö hämtade upp spelet i slutet.

Andra halvlek startar. Straff för Skirö. Nummer 8 i Villa utvisas i samband med straffen, 6 minuter för slag på skridsko. Miss! Utvisning i Villa nr. 9, 6 minuter fasthållning. Tid 35.45. Skirö jagar mål men Villa/Lidköping står upp bra i försvarsspelet. Straff för Villa och utvisning för nr. 5 i Skirö, 6 min för slag på klubba. Straffen i stolpen och returen räddas av Skirös målvakt som håller uppe ett snyggt spel matchen igenom. Nu står spelet och väger, nästa mål blir oerhört viktigt för matchens utgång. Utvisning för nr. 15 i Skirö, 6 minuter. Matchen närmar sig sitt slut och vi har fortfarande 1-0 till Villa/Lidköping. Utvisning nr. 75 i Villa/Lidköping, 6 minuter. Matchen slut, 1-0 till Villa/Lidköping BK.