Hövik IF – Tranås BOIS 1 – 3 (0-1)

Match nummer 4 på gång. Den spelas mellan Hövik IF från Norge och Tranås BOIS. Målvakter i matchen är i Hövik nr. 1. Anette W Lund och i Tranås nr. 76. Olivia Gransing. Matchen är igång och spelet är jämnt fördelat i inledningen. Straff för Tranås men skottet går över samtidigt utvisas nr. 20 i Hövik 6 minuter för slag på skridsko, tid 8.05. Nummer 19 i Tranås utvisas 6 minuter för hakning tid 10.14. Mål! Tranås tar ledningen i matchen genom nr. 2 Emma Enström assisterad av nr. 8. Wilma Thörnkvist. Hörna på gång för Tranås. Skottet går utanför och Hövik går till anfall. Efter 25 minuters spel har Hövik en hörna på gång. Resultatet – kontring för Tranås men även den blir resultatlös. Första halvlek lider mot sitt slut och fortfarande 0-1 i matchen. Paus.

Andra halvlek startar. 2-0 i matchen efter ca 35 minuters spel, och det är nr. 10. Wilma Wachenfeldt som gör det assisterad av nr. 2 Emma Enström. Nära mål för Hövik efter 38 minuters spel men bra räddning av Tranås målvakt. Hövik reducerar till 1-2 i matchen och det är nr. 7. Laura Follesö som efter en tilltrasslad situation får in bollen i mål. Matchen har spelats i 42 minuter. Efter 44.10 utvisas nr. 12 i Tranås 6 minuter. Efter 47.30 får Tranås en lagvarning. Ställningskrig råder. Hövik äger boll lite mer just nu men får inte till något vidare spel framåt. Hövik får nr. 8 utvisad 6 minuter efter 55.51. Mål! Tranås ökar på till 3-1 genom nr. 8. Wilma Thörnkvist assisterad av nr. 2. Emma Enström. Nr. 16 i Hövik utvisas 6 minuter för slag på skridsko. Två och en halv minut kvar. Matchen är slut och Tranås BOIS vinner med 3-1. Matchens lirare nr. 2 i Tranås, Emma Enström.