Villa & Solberg jagar revansch

(Foto: Nässjö Bandy, från WCG17 2014)

Innan det är dags att blåsa igång den fjärde upplagan av World Cup Girls 17 på fredag så kommer vi att – i korthet – presentera de åtta deltagande lagen.

I går presenterade vi Skirö AIK och Team Finland. I dag blir det resterande lag i Grupp 1, dvs. Villa/Lidköping BK samt Solberg SK.

Villa/Lidköping gör, liksom bl.a. Skirö, sin fjärde WCG17-turnering. Västgötarna tog en bronsmedalj redan 2013, innan det blev finalförlust mot ryska Zenit för två år sedan. När turneringen flyttade till Vetlanda i fjol så blev det däremot ingen framskjuten placering, utan man är ute efter revansch detta år.

Revansch har dock även Solberg att utkräva! Det norska laget deltog i 2014 års upplaga av WCG17, och där hann man med att möta just årets premiärmotståndare Villa/Lidköping. Då blev det svensk seger med 14-0, så räkna med att norskorna är ute efter ”payback” när lagen inleder sitt gruppspel på fredag kl. 09:50.

Lagen mönstrar följande trupper:

villa-solberg

lagfarger-villa-lidkoping-bk lagfarger-solberg-sk