Skirö & Team Finland först ut

Innan det är dags att blåsa igång den fjärde upplagan av World Cup Girls 17 på fredag så kommer vi att – i korthet – presentera de åtta deltagande lagen.

Först ut på fredag morgon, redan kl. 08:30, är mötet mellan arrangerande Skirö AIK och Team Finland.

Vad gäller finskt deltagande så är det första gången detta sker i World Cup Girls 17. Skirötjejerna är däremot ett av fyra lag som har deltagit i samtliga fyra turneringar så här långt. SAIK har dessutom medaljer i de tre tidigare turneringarna efter ett silver i premiärupplagan 2013, vilket har följts av två raka bronsmedaljer efter seger i tredjeprismatcher mot Surte/Kareby (2014) respektive Västerås SK (2015).

Lagen mönstrar följande trupper:

skiro-finland-3

 

lagfarger-skiro-aik lagfarger-team-finland